top of page

Tenim nou logo i nova web!

Benvolguts amics i amigues,


Us donem la benvinguda a la nova web i us presentem el nostre nou logo. Amb aquesta web i aquest canvi d’imatge que podeu apreciar iniciem una nova etapa, i ho fem amb molta il.lusió i amb ganes renovades.


Ha passat més d'un any des de les darreres eleccions municipals. Unes eleccions que com sabeu vam encarar amb molt d'optimisme, però que no van portar el resultat esperat. I és per això que en un procés de reflexió interna vam prendre mesures i en seguirem prenent amb l'objectiu d'arribar a les eleccions del 2023 més forts que mai.


Ara fa un any vam canviar la direcció del partit, i avui assolim un dels primers objectius que ens vam marcar: renovar la imatge i millorar la comunicació. Volem projectar una nova imatge a la ciutadania d'Abrera.


El nou logo del partit reflecteix exactament el que som: l'ALTERNATIVA de govern per ABRERA.


Amb aquesta web, juntament amb les xarxes socials , la nostra revista en paper “L’Alternatiu”, el nou blog i properament amb “L’alternatiu digital” volem fer un pas endavant i comunicar millor. Serem més propers i volem facilitar el contacte per totes les vies possibles.


Esperem que us agradi i sobretot, que us il·lusioni tant com a nosaltres.


Atentament,

Direcció d'Alternativa d'Abrera


65 views0 comments
bottom of page