top of page

Alternativa d'Abrera i Abrera En Comú concorreran a les properes eleccions com Alternativa En Comú

Alternativa d’Abrera i Abrera En Comú conflueixen en un nou espai que es presentarà a les eleccions de 2023 com Alternativa En Comú

Després de mesos de treball conjunt, les dues formacions han acordat en assemblea la constitució d’un reglament i un codi ètic per al nou espai anomenat “Alternativa En Comú”.



Abrera, 28 de març de 2022



El passat dissabte 26 de març a l’Hotel d’Entitats, l’assemblea de militats i simpatitzants d’Alternativa d’Abrera i Abrera En Comú van aprovar constituir una nova organització sota el nom d’Alternativa En Comú. Des de fa mesos les dues formacions han estat treballant i debatent el reglament i el codi ètic constitutius de la confluència.

Alternativa En Comú es defineix com un espai de l’esquerra feminista, antifeixista i verda a Abrera dirigit a regenerar la política institucional d’Abrera i canviar la majoria i les formes de fer política que fins ara han governat el municipi.

L’assemblea d’Alternativa En Comú ha acordat que la llista estarà encapçalada per José Andrés Martín i Joaquín Eandi, actuals regidors de les respectives formacions al consistori.

A l’assemblea, l’actual portaveu d’Alternativa d’Abrera, José Andrés Martín va afirmar que “aquest nou projecte neix per guanyar les properes eleccions municipals i és una esperança per a moltes persones d’Abrera que consideren que és necessari un canvi en l’actual línia política de l’Ajuntament”.

El portaveu d’Abrera En Comú, Joaquín Eandi, va afegir-hi que “per construir un projecte alternatiu al que porta governant més de 40 anys a Abrera, és necessari que les forces d’esquerres ens entenguem al municipi; això busca aquest nou espai que vol transformar la vida material dels abrerencs i abrerenques, i interrompre la mala política del miratge de Jesus Naharro”.

120 views0 comments
bottom of page