top of page

Jose Andrés

Martin

Tresorer

Llicenciat en Antropologia Social i Cultural a la UB, on realitzarà el 2009 el Màster en Arqueologia, Jose Andres és graduat en Infermeria, professió que exerceix a dia d’avui. Arriba a Abrera als 16 anys i és llavors quan s’apropa al món associatiu, formant part de grups com l’Esplai Voltrera, la Comissió de Reis, BREA Grup de Recerca o Radio Abrera, sent locutor del programa El Barco de Chanquete. Alhora, és membre fundador d’ANDA, el cineclub EmmetCinats, Cabàs Verd o Banc de Temps d’Abrera. 

 

Fart de les maneres del PSC a Abrera, comença la seva militància a Vid’A el 2003, partit del qual formarà part com a Secretari fins la seva dissolució el 2008. I es el 2009, quan accepta, en substitució de Mari Pau Flores, el càrrec de regidor d’Alternativa d’Abrera a l’Ajuntament. Càrrec que ocupa fins a dia d’avui. 

 

Apassionat de la cultura entesa en com les persones d’abans i ara es relacionen, Jose Andres, pare de dos fills, el Lucas i en Marco, escriu, juntament amb Jaume Casanovas, La Purlom d’Abrera, un homenatge a Abrera i a la seva gent.

  • Facebook - Círculo Negro
bottom of page